Universiti Teknologi MARA Malaysia Kunjungi D3 Ekonomi UII

Selasa 6 September 2017, Program D3 Ekonomi UII menerima kunjungan delegasi dari Universiti Teknologi MARA Malaysia.  Hadir dalam kunjungan tersebut lima orang utusan dari MARA Universiti  yaitu Dr. Mohd. Shatari Abd Ghafar, Mohd Soffi Puteh, Amir Hakim Osman, Mohd. Taufik Mohd Suffian dan    Nor Bahiyah Omar.

Dalam kunjungan tersebut, delegasi MARA Universiti dan Program D3 Ekonomi UII menjajaki kerjasama yang akan dilaksanakan antara kedua belah pihak. Disampaikan oleh Dra. Nurfauziah MM, bahwa dalam kunjungan kali ini sekaligus dilaksanakan kuliah umum yang diisi oleh tim dari Universitas MARA, bengkel inovasi dan kuliah tamu.

Diharapkan, kunjungan ini dapat meningkatkan peluang kerjasama antara D3 Ekonomi UII dan Universiti MARA Malaysia.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!